NAIK TARAF PREMIUM METATRADER

Naik taraf MetaTrader dengan alatan Premium

Naik taraf premium MetaTrader 4 dan 5 menawarkan 28 alatan dagangan serta penunjuk tambahan dalam satu muat turun percuma. Berfungsi dengan akaun langsung dan demo OANDA.

Aplikasi FX Blue Connect

Aplikasi OANDA Connect

Tersedia melalui naik taraf premium MetaTrader

Akses kandungan web berkualiti dalam platform perdagangan anda. Dari dalam terminal pelanggan MT4 atau MT5, anda kini mempunyai akses langsung kepada kandungan daripada Dow Jones, sentimen berita pasaran serta dua kalendar untuk mengikuti perkembangan terkini. Anda boleh menganalisis perdagangan anda dengan papan pemuka prestasi OANDA (dikuasakan oleh Chasing Returns) serta mengakses kandungan blog forex OANDA.

Kedalaman Pasaran dengan Terminal Mini

Kedalaman pasaran

Manfaatkan spread yang lebih ketat untuk saiz pesanan biasa. Isi pesanan besar dalam satu klik pada harga yang tersedia dan laksanakan perdagangan anda pada spread yang lebih baik dengan lot standard biasa, saiz pesanan mini dan mikro. (MT4 sahaja) Pada MT5, kedalaman pasaran dibina dalam platform.

 • Sehingga empat tahap kedalaman
 • Lihat bidaan tertinggi dan tawaran terendah, atau 'top of book'
 • Laksanakan pesanan besar dalam satu klik.

Lihat lebih lanjut tentang kedalaman pasaran.

Terminal perdagangan

Cipta tiket urus niaga dan templat pesanan, pengurusan perdagangan kumpulan dan banyak lagi:

 • Pesanan bersyarat dan OCO
 • Pengurusan perdagangan kumpulan untuk menetapkan ambil untung, henti rugi dan henti jejak merentasi semua kedudukan secara serentak
 • Syarat pesanan untuk peraturan penutupan automatik
 • Senarai pantau dan skrin papan FX.

Terminal mini

Terminal mini adalah tiket perdagangan bersepadu yang terapung pada carta MT4 atau MT5. Urus risiko dan saiz kedudukan sambil menambah perdagangan pencetus daripada tahap utama yang ditakrifkan pengguna atau garis trend:

 • Berdagang pada spread berubah bergantung pada saiz perdagangan melalui kedalaman pasaran
 • Akses entri perdagangan gaya tangga melalui ciri perdagangan carta
 • Kira saiz lot yang sesuai bergantung pada had henti dan risiko anda
 • Cetuskan dagangan apabila harga melintasi garis trend yang ditakrifkan pengguna (tahan kekunci 'ctrl' semasa meletakkan garis trend).

Pengurus penggera

Cipta rakan perdagangan yang diperibadikan dan automatik. Konfigurasikan pengurus penggera untuk mendapatkan awasan bagi peristiwa berkaitan akaun seperti penggunaan margin, entri dan keluar perdagangan, serta awasan mengenai peristiwa berita yang belum selesai dan yang telah dikeluarkan.

Excel RTD

Aplikasi Excel RTD membolehkan pedagang dengan pengetahuan pengaturcaraan yang terhad memanfaatkan perintah Excel asas melalui interaksi secara masa nyata dengan MetaTrader. Dengan aplikasi Excel RTD, anda boleh memantau data akaun masa nyata, perdagangan dan pasaran melalui Excel.

Matriks korelasi

Lihat korelasi antara pasaran yang berbeza dan tentukan instrumen yang ditunjukkan dalam matriks. Dengan matriks korelasi, anda boleh menguruskan risiko melalui pengenalpastian pasangan berkorelasi, contohnya.

Tingkatkan pengalaman anda dengan naik taraf premium MetaTrader

Pedagang carta tanda

Pedagang carta tanda direka untuk pedagang yang lebih sukakan entri dan keluar pasaran yang pantas. Carta tanda menunjukkan perubahan pasaran pada sela tanda demi tanda.

Pesanan sembunyi (stealth)

Dengan menggunakan pesanan sembunyi (stealth), anda boleh menyembunyikan tahap entri dan keluar anda daripada peserta pasaran lain. Pesanan sembunyi (stealth) juga membolehkan anda menetapkan tahap keluar akaun berdasarkan Untung/Rugi (P/L) terapung, ekuiti atau margin.

Peta sesi

Peta Sesi membolehkan anda melihat sesi perdagangan utama di dunia pada sebuah peta, semuanya dalam masa tempatan anda. Dengan peta sesi, anda boleh melihat penanda berita untuk keluaran data ekonomi, berkod warna mengikut kepentingan.

Pedagang sentimen

Lihat maklumat mengenai sentimen panjang vs pendek semasa dan bersejarah pada pasangan FX utama. Dengan pedagang sentimen, anda boleh memplot sentimen bersejarah berbanding tindakan harga, sama ada sebagai batang lilin atau harga penutupan.

Pengurus pasaran

Dengan menggunakan pengurus pasaran, anda boleh meringkaskan dan memberi tumpuan kepada maklumat yang paling penting kepada anda, mencipta senarai pantau, melihat ringkasan akaun dan membuat perdagangan yang pantas serta cekap menggunakan templat perdagangan yang telah ditetapkan.

Pedagang korelasi

Dapatkan wawasan perdagangan yang unik dengan melihat kekuatan korelasi antara dua simbol pilihan anda dalam pedagang korelasi. Dengan alat ini, anda boleh menyesuaikan rangka masa untuk menganalisis korelasi. Tonton video untuk melihat lebih lanjut.

Ikon Anak Panah Muat Turun

Muat turun naik taraf premium MetaTrader dalam 2 langkah mudah

 1. Muat turun naik taraf Premium untuk MT4 atau MT5
 2. Nyahzip dan pasang

Buka fail pengekstrakan kendiri dan ikuti proses pemasangan.

Cara menggunakan naik taraf premium MetaTrader

 1. Alatan tambahan boleh didapati dalam panel Pengemudi selepas pemasangan
 2. Seret dan lepaskan alat yang dikehendaki ke dalam carta MT4 atau MT5 dan pastikan 'Benarkan import DLL' ditanda.

Tiga cara untuk berdagang

Akses MetaTrader daripada peranti desktop anda. Anda juga boleh berdagang menggunakan aplikasi mudah alih fxTrade untuk peranti mudah alih dan tablet.

Mohon akaun langsung

Mula berdagang dalam tiga langkah: mohon, biaya & berdagang—dokumen yang menyokong permohonan anda tidak diperlukan sehingga deposit akaun kasar anda berjumlah $9,000 USD.

Manfaatkan MetaTrader

MetaTrader 5 ialah salah satu platform perdagangan yang paling banyak digunakan di dunia. Susun atur yang boleh disesuaikan, pelbagai pemalam, antara muka yang intuitif dan banyak lagi.