CFD KOMODITI

Berdagang komoditi

Spread kami adalah kompetitif dan bermula daripada hanya 3 mata untuk Minyak Mentah Brent. Kami juga menawarkan harga pada pelbagai komoditi, termasuk Gas Asli.

Transparent
Ikon MT4

Platform perdagangan MetaTrader

Ambil kedudukan pada pelbagai instrumen komoditi kami menggunakan platform MT4 dan MT5. Juga tersedia sebagai aplikasi untuk peranti mudah alih dan tablet.

Ikon Platform Berautomasi Sepenuhnya

Alatan yang berkuasa

Kami menawarkan pelbagai alatan carta dan analisis, termasuk Chasing Returns - alat analisis kelakuan yang direka untuk membantu pedagang memperbaiki kelakuan - AutoChartist, serta pakej alatan premium MT4 dan MT5.

Perkhidmatan VPS

Kependaman terkurang dengan perkhidmatan VPS

Rakan kongsi VPS (pelayan peribadi maya) kami menawarkan kependaman terkurang daripada platform perdagangan anda dan membolehkan anda sentiasa menjalankan algoritma atau strategi perdagangan anda di platform MT4. Tidak tersedia untuk MT5 pada masa ini

Komoditi popular

Kadar margin bertingkat mungkin dikenakan*

Apakah itu perdagangan komoditi?

Komoditi ialah sebarang barangan fizikal yang boleh dibeli atau dijual di pasaran komoditi. Komoditi berfungsi dengan cara yang serupa dengan pasaran kewangan lain. Nilai pertukaran komoditi sering dipengaruhi oleh perubahan dalam bekalan dan permintaan barangan yang didagangkan. Komoditi boleh didagangkan dalam pasaran fizikal atau sebagai terbitan.

CFD Komoditi

Cara perdagangan komoditi berfungsi

Langkah pertama perdagangan komoditi ialah memutuskan item yang ingin anda dagangkan. Mempertimbangkan sifat-sifat komoditi serta faktor luaran yang boleh memberi kesan kepada harga komoditi adalah penting. Komoditi sering didagangkan sebagai terbitan kewangan. Anda beli jika anda fikir harga komoditi akan naik dan anda jual jika anda fikir harga komoditi akan jatuh.

Penyedia kecairan dan harga

Enjin harga kami mengagregatkan harga langsung, dalam masa nyata, daripada pembekal kecairan kami dan mengira titik tengah. Algoritma harga tersuai secara automatik mengira spread secara simetri di sekitar titik tengah untuk setiap instrumen boleh niaga di platform perdagangan kami. Titik tengah ini turun naik sepanjang hari apabila harga pasaran berubah.

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo

*Kadar margin yang berbeza mungkin dikenakan bergantung pada saiz kedudukan anda, semakin meningkat saiz kedudukan anda, semakin bertambah kadar margin secara berperingkat.

Akses ratusan instrumen CFD

Kami menawarkan harga CFD pada saham, indeks, pasangan forex, komoditi dan logam. Spread kami bermula daripada hanya 0.6 pip pada EUR/USD, dengan margin daripada 5% pada saham utama.

Alatan yang berkuasa

Kepelbagaian alat rakan kongsi kami menawarkan pengalaman perdagangan yang hebat. Berdagang melalui carta, perkhidmatan VPS (pelayan peribadi maya), analisis teknikal dan banyak lagi.

Tiga cara untuk berdagang

Akses MetaTrader daripada peranti desktop anda. Anda juga boleh berdagang menggunakan aplikasi mudah alih fxTrade untuk peranti mudah alih dan tablet.