CFD LOGAM

Berdagang CFD logam

Ambil kedudukan pada emas, perak dan tembaga. Kami menawarkan XAU/USD (Emas) daripada 10 sen dan XAG/USD (Perak) daripada 1.5 sen.

Transparent
Ikon Emas

Emas

Dianggap sebagai komoditi yang selamat, emas lazimnya digunakan untuk lindung nilai terhadap ketaktentuan dalam dolar AS. Ia merupakan salah satu komoditi yang paling banyak didagangkan di dunia hari ini. Spread kami adalah kompetitif dan bermula daripada 10 sen untuk emas.

Ikon Perak

Perak

Perak merupakan satu lagi logam yang popular didagangkan dalam kalangan pedagang komoditi, ia semakin banyak digunakan sebagai satu bentuk perlindungan nilai terhadap ketaktentuan dalam pasaran mata wang. Spread kami adalah kompetitif dan bermula daripada 1.5 sen untuk perak.

Ikon Kuprum

Kuprum

Kuprum adalah logam asas yang digunakan dalam banyak proses pembuatan di dunia, daripada pembinaan hingga komponen komputer. Oleh yang demikian, harga kuprum sering digunakan sebagai penunjuk aktiviti perindustrian.

CFD logam popular

Kadar margin bertingkat mungkin dikenakan*

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo
Ikon Logam

Perdagangan logam dengan OANDA

Logam merupakan satu bentuk komoditi perdagangan dan didagangkan di bursa logam. Anda boleh mengambil kedudukan pada logam sepanjang hari. Emas dan perak dikenali sebagai logam berharga dan telah menjadi satu bentuk dagangan terbitan yang popular sejak kebelakangan ini.

Ikon MT4

Platform perdagangan MetaTrader

Ambil kedudukan di pasaran logam kami menggunakan platform MT4 dan MT5 serta aplikasi mudah alih dan tablet. Akses alatan teknikal, termasuk pakej alatan MetaTrader Premium dengan penunjuk dan tambahan perdagangan seperti Chasing Returns - alat analisis kelakuan yang direka untuk membantu pedagang memperbaiki kelakuan - dan pemalam AutoChartist.

*Kadar margin yang berbeza mungkin dikenakan bergantung pada saiz kedudukan anda, semakin meningkat saiz kedudukan anda, semakin bertambah kadar margin secara berperingkat.

Berdagang mata wang kripto popular

Berdagang Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dogecoin dan banyak lagi daripada akaun OANDA anda. Spread kami untuk Bitcoin bermula daripada $40 USD manakala margin daripada 10%.

Tiga cara untuk berdagang

Akses MetaTrader daripada peranti desktop anda. Anda juga boleh berdagang menggunakan aplikasi mudah alih fxTrade untuk peranti mudah alih dan tablet.

Alatan yang berkuasa

Kepelbagaian alat rakan kongsi kami menawarkan pengalaman perdagangan yang hebat. Berdagang melalui carta, perkhidmatan VPS (pelayan peribadi maya), analisis teknikal dan banyak lagi.