CFD INDEKS

Spread yang kompetitif pada indeks global utama

Buat pesanan pada indeks global utama, termasuk US Wall St 30 dan France 40. Spread kami bermula daripada 1.7 mata untuk Germany 40 dan 1 mata untuk UK 100.

Transparent
Ikon MT4

Platform MetaTrader dan aplikasi mudah alih

Ambil kedudukan pada MetaTrader 5 daripada desktop, peranti mudah alih atau tablet anda. Kami turut menawarkan MT4.

Ikon Platform Berautomasi Sepenuhnya

Alatan yang berkuasa

Akses pelbagai alatan, termasuk analisis teknikal (dikuasakan oleh AutoChartist), alatan MT4 premium dan Chasing Returns - alat analisis kelakuan yang direka untuk membantu pedagang memperbaiki kelakuan.

Indeks popular

Kadar margin bertingkat mungkin dikenakan*

Apakah itu indeks?

Indeks (juga dikenali sebagai indeks saham) mewakili nilai sekumpulan aset atau saham yang disenaraikan di bursa tertentu. Indeks kewangan utama termasuk Dow Jones Industrial Average, ASX 200, Hang Seng, China A 50 dan Straits Times Index. Indeks yang berbeza (atau indeks) mempunyai kriteria tersendiri untuk menentukan saham konstituen.

Indeks Dow Jones mewakili 30 syarikat tersenarai awam besar yang didagangkan di Bursa Saham New York yang diukur dengan harga, manakala FTSE 100 mewakili 100 syarikat perdana terbesar di UK yang diukur dengan permodalan pasaran.

Di OANDA, kami menawarkan CFD pada kebanyakan indeks global utama, termasuk AUS 200, HK 50, CHINA 50 dan SING 30. Apabila harga saham yang disenaraikan pada indeks meningkat, harga indeks turut meningkat. Apabila harga saham yang disenaraikan pada indeks turun, nilai indeks turut jatuh.

Transparent

Berdagang indeks dengan OANDA

Membeli atau menjual indeks secara terus adalah mustahil. Di OANDA, anda boleh berdagang indeks sebagai CFD. Kami memperoleh indeks daripada harga instrumen dasar. Buat pesanan untuk UK 100 daripada 1 mata dan 1.7 mata untuk Germany 40.

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo
Ikon Algoritma

Penyedia kecairan dan harga

Enjin harga kami mengagregatkan harga langsung, dalam masa nyata, daripada pembekal kecairan kami dan mengira titik tengah. Algoritma harga tersuai secara automatik mengira spread secara simetri di sekitar titik tengah untuk setiap instrumen boleh niaga. Titik tengah ini turun naik sepanjang hari apabila harga pasaran berubah.

Ikon Pelaksanaan

Pelaksanaan

Platform MetaTrader 5 direkayasa untuk kebolehpercayaan dan kelajuan. Ini penting terutamanya semasa tempoh ketaktentuan tinggi, apabila harga boleh bergerak dengan pantas. Muat turun ke desktop, log masuk terus daripada pelayar atau akses aplikasi daripada peranti mudah alih atau tablet anda. Kami turut menawarkan MT4.

Ikon Kos Perdagangan

Kos perdagangan

Keadilan dan ketelusan adalah keutamaan dalam segala yang kami lakukan. Di OANDA, kami memaklumkan mengenai caj dan fi kami, jadi anda sentiasa tahu jumlah sebenar yang anda bayar apabila anda berdagang dengan kami. Lihat halaman caj dan fi kami untuk mengetahui tentang kos kami untuk mendeposit dan mengeluarkan dana, pindahan kawat bank, spread, fi ketidakaktifan dan banyak lagi.

*Kadar margin yang berbeza mungkin dikenakan bergantung pada saiz kedudukan anda, semakin meningkat saiz kedudukan anda, semakin bertambah kadar margin secara berperingkat.

Akses ratusan instrumen CFD

Kami menawarkan harga CFD pada saham, indeks, pasangan forex, komoditi dan logam. Spread kami bermula daripada hanya 0.6 pip pada EUR/USD, dengan margin daripada 5% pada saham utama.

Tiga cara untuk berdagang

Akses MetaTrader daripada peranti desktop anda. Anda juga boleh berdagang menggunakan aplikasi mudah alih fxTrade untuk peranti mudah alih dan tablet.

Perdagangan CFD saham

Ambil kedudukan pada nama-nama besar di AS termasuk Amazon, Nike, Netflix dan Coca-Cola, serta saham tersenarai di UK dan EU.