PERDAGANGAN

Caj dan fi kami

Ketahui tentang caj dan fi kami supaya anda tahu dengan tepat jumlah yang anda bayar apabila anda berdagang dengan kami.

Caj Hero

Fi pembiayaan kami

Kami mengenakan caj pembiayaan semalaman (kredit atau debit) untuk kedudukan yang dibuka pada 5 petang Waktu Timur. Lihat fi.

Fi deposit

Kami tidak mengenakan fi untuk penerimaan deposit melalui sebarang kaedah. Walau bagaimanapun, pengeluar kad atau penyedia bayaran anda mungkin mengenakan fi kepada anda.

Untuk maklumat lanjut mengenai pendepositan dana, layari halaman Soalan Lazim deposit dana kami.

Ikon Kad Debit

Kad kredit

Penyedia kad kredit anda mungkin mengenakan fi transaksi dan fi pemprosesan antarabangsa. Sila semak dengan penyedia kad kredit anda untuk menentukan caj.

Ikon Kad Debit

Kad debit

Terdapat kemungkinan bahawa anda mungkin dikenakan fi perkhidmatan oleh bank anda apabila anda mendepositkan dana melalui kad debit ke akaun OANDA anda.

Ikon Kos Perdagangan

Pindahan kawat bank

Bank anda mungkin mengenakan fi transaksi apabila anda mendepositkan dana melalui pindahan kawat bank. Sila semak dengan bank anda untuk menentukan caj.

Ikon Skrill

Skrill

Terdapat kemungkinan bahawa anda mungkin dikenakan fi perkhidmatan oleh penyedia anda apabila anda mendepositkan dana melalui kaedah ini ke dalam akaun OANDA anda.

Ikon Neteller

Neteller

Penyedia anda mungkin mengenakan fi transaksi untuk menggunakan Neteller bagi mendepositkan dana ke dalam akaun OANDA anda.

Fi pengeluaran

Kami tidak mengenakan fi di OANDA untuk pengeluaran melalui kad kredit atau debit. Pengeluaran melalui pindahan kawat bank akan dikenakan fi. Anda mungkin dikenakan fi oleh pemproses pembayaran anda.

Ikon Kad Debit

Kad kredit dan debit

Kami tidak mengenakan fi untuk pengeluaran ke kad kredit atau debit anda.

Ikon Kos Perdagangan

Pindahan kawat bank

Kami mengenakan fi sebanyak $20 bagi setiap transaksi pengeluaran. Anda juga boleh dikenakan caj bank atau sebarang perantara bayaran.

Ikon Skrill

Skrill

Terdapat kemungkinan bahawa anda mungkin dikenakan fi perkhidmatan oleh penyedia anda apabila anda mengeluarkan dana melalui kaedah ini.

Ikon Neteller

Neteller

Penyedia anda mungkin mengenakan fi transaksi untuk pengeluaran.

Untuk maklumat lanjut mengenai yuran pengeluaran, lawati halaman Soalan Lazim pengeluaran dana kami.

Soalan lazim

add

Bagaimanakah caranya untuk membiayai akaun OANDA saya buat kali pertama?

Untuk memulakan deposit pertama anda ke dalam akaun pendaratan OANDA anda, hanya log masuk ke portal OANDA anda dan pada halaman hadapan, di sebelah kanan, klik pada "Biayai Akaun".
Ini akan membawa anda ke menu yang membolehkan anda memilih kaedah deposit atau menambah akaun bank baharu kepada kaedah pembiayaan yang tersedia.

Apabila anda telah menambah dana untuk kali pertama, kami akan mencipta akaun perdagangan pertama anda.

add

Bagaimanakah saya boleh mengeluarkan dana daripada akaun dagangan OANDA saya?

Anda boleh mengeluarkan wang dengan memindahkan dana daripada akaun dagangan anda ke akaun pendaratan dan kemudian meminta pengeluaran. Anda boleh mengeluarkan wang melalui pelbagai cara, contohnya: kad debit, kad kredit dan pindahan kawat bank.

Sila ambil perhatian bahawa pengeluaran adalah tertakluk pada peraturan hierarki kami. Jika anda telah mendepositkan dana menggunakan pelbagai kaedah, anda mesti mengeluarkan jumlah yang didepositkan oleh setiap cara mengikut susunan yang ditetapkan, contohnya: pertama melalui kad debit, kemudian kad kredit diikuti oleh dompet (cth. Skrill dan Neteller) dan akhir sekali, pindahan kawat bank. Ketahui lebih lanjut cara anda boleh mengeluarkan dana daripada akaun anda.

add

Apakah itu caj pembiayaan semalaman?

Kami mengenakan caj pembiayaan semalaman (debit atau kredit) untuk kedudukan yang kekal dibuka pada 5 petang Waktu Timur. Anda boleh mengetahui caj-caj ini dan cara ia dikira di halaman kos pembiayaan kami.

add

Tidak temui apa yang anda cari?

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo

Apakah itu kos pembiayaan?

Kos pembiayaan boleh mempengaruhi kos perdagangan anda, jadi adalah penting untuk memahami cara pembiayaan berfungsi.

Mohon akaun langsung

Mula berdagang dalam tiga langkah: mohon, biaya & berdagang—dokumen yang menyokong permohonan anda tidak diperlukan sehingga deposit akaun kasar anda berjumlah $9,000 USD.

Mendeposit dan mengeluarkan dana

Mendeposit dan mengeluarkan dana ke akaun dan daripada akaun OANDA anda adalah mudah.