TAWARAN PELANGGAN BAHARU

Mencari isyarat untuk mula berdagang CFD saham AS?

Dapatkan sehingga 6 CFD saham Coinbase percuma* jika anda memenuhi syarat minimum.

Buka akaun untuk mendapatkan sehingga 6 CFD saham Coinbase. Berdagang pelbagai instrumen, termasuk CFD saham AS, semuanya dengan 1 akaun.

OGM July Bonus offer hero
OGM | Get started

Bermula

Mohon akaun langsung. Kami menawarkan nama-nama besar di Amerika Syarikat - Amazon.com, Apple, Nike, Netflix, Coca-Cola...lebih daripada 800 CFD saham AS boleh didapati - dan dapatkan sehingga 6 CFD saham Coinbase.

OGM | Qualify

Kelayakan

Hanya depositkan sekurang-kurangnya US$500 dan berdagang sekurang-kurangnya $100,000 dalam CFD saham atau $1,000,000 dalam mana-mana produk lain pada bulan Ogos 2023 untuk mendapatkan 2 CFD saham Coinbase, atau depositkan $10,000 dan berdagang $200,000 dalam CFD saham atau $5J dalam mana-mana produk lain untuk mendapatkan 6 CFD saham Coinbase.*

OGM | Benefit

Mula berdagang

Anda akan menerima tawaran CFD saham sebaik sahaja anda memenuhi keperluan jumlah dagangan nosional minimum kami dalam masa 45 hari.*

Untuk butiran produk penuh mengenai perdagangan CFD saham AS, sila lawati bahagian bantuan dan sokongan kami.

Promosi pelanggan baharu ini hanya tersedia kepada pelanggan OANDA Global Markets Limited yang telah membuka tetapi belum membiayai akaun langsung sebelum 31 Ogos 2023. Pelanggan entiti OANDA lain tidak layak. Tawaran pelanggan baharu dibayar kepada setiap pelanggan baharu, bukan setiap akaun.

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo