BONUS ALU-ALUAN

Perjalanan anda untuk berdagang CFD saham AS dan sehingga 3 CFD saham Tesla percuma*

Buka akaun untuk mendapatkan sehingga 3 CFD saham Tesla. Berdagang pelbagai instrumen, termasuk CFD saham AS, semuanya dengan 1 akaun.

us stocks share cfds hero_2
OGM | Get started

Bermula

Mohon akaun langsung. Kami menawarkan nama-nama besar di Amerika Syarikat - Amazon.com, Tesla, Nike, Netflix, Coca-Cola...lebih daripada 800 CFD saham AS tersedia - dan dapatkan sehingga 3 CFD saham Tesla.

OGM | Qualify

Kelayakan

Hanya depositkan sekurang-kurangnya US$500 dan berdagang sekurang-kurangnya $100,000 dalam CFD saham atau $1,000,000 dalam mana-mana produk lain untuk mendapatkan 1 CFD saham Tesla, atau depositkan $10,000 dan berdagang $200,000 dalam CFD saham atau $5J dalam mana-mana produk lain untuk mendapatkan 3 CFD saham Tesla pada bulan Jun 2023.*

OGM | Benefit

Mula berdagang

Anda akan menerima tawaran CFD saham sebaik sahaja anda memenuhi keperluan jumlah dagangan nosional minimum kami dalam masa 45 hari.*

Untuk butiran produk penuh mengenai perdagangan CFD saham AS, sila lawati bahagian bantuan dan sokongan kami.

Promosi pelanggan baharu ini hanya tersedia kepada pelanggan OANDA Global Markets Limited yang telah membuka tetapi belum membiayai akaun langsung sebelum 30 Jun 2023. Pelanggan entiti OANDA lain tidak layak. Tawaran pelanggan baharu dibayar kepada setiap pelanggan baharu, bukan setiap akaun.

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo