BONUS ALU-ALUAN

Ikuti langkah ini untuk mendapatkan bonus sehingga $5,000 USD* & leveraj sehingga 888:1

Terima bonus sehingga $5,000 USD apabila anda membuka akaun. Serta sebagai pelanggan OANDA, anda juga boleh berdagang dengan leveraj sehingga 888:1^.

OGM 888:1 Hero image
OGM | Qualify

Kelayakan

Depositkan sekurang-kurangnya $1,000 USD untuk menerima bonus alu-aluan sebanyak $500 USD atau $50,000 USD untuk menerima bonus sebanyak $5,000 USD. Daftar dan penuhi deposit dan volum perdagangan minimum kami dalam tempoh 45 hari* untuk melayakkan diri.

OGM | Benefit

Manfaat

Bonus akan dikreditkan ke akaun anda setelah anda memenuhi keperluan volum perdagangan nosional minimum kami dalam tempoh 45 hari*.

Leveraj 888:1

Sebagai pelanggan OANDA Global Market, anda boleh berdagang dengan leveraj sehingga 888:1 pada pelbagai instrumen.

Salah satu manfaat perdagangan dengan leveraj adalah anda berpotensi menjana keuntungan yang besar berbanding jumlah yang dilaburkan. Sebaliknya, perdagangan dengan leveraj juga boleh mengakibatkan kerugian yang ketara dan cepat kepada modal anda. Kerugian anda boleh melebihi jumlah deposit anda.

Promosi ini hanya tersedia kepada pelanggan OANDA Global Markets Limited yang telah membuka tetapi masih belum membiayai akaun langsung setakat 1 November 2022. Pelanggan entiti OANDA lain tidak layak. Bonus alu-aluan dibayar kepada setiap pelanggan baharu, bukan setiap akaun.

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo