MetaTrader 5

Web, desktop dan mudah alih MT5

Nikmati semua ciri platform MetaTrader 5 yang hebat serta ciri-ciri tambahan seperti kedalaman terbina dalam pasaran, alat perdagangan yang canggih dan keupayaan carta yang lebih baik. Tersedia untuk web, desktop dan mudah alih pada akaun aktif dan demo.

Sambung ke Webtrader MT5 daripada:

MT5 - Imej Hero
Kedalaman pasaran terbina dalam - MT5
Kedalaman pasaran terbina dalam pada MT5

Kedalaman pasaran membolehkan anda berdagang saiz besar dalam satu transaksi serta melihat harga dan spread untuk saiz yang lebih besar. Kami menawarkan spread yang kompetitif untuk saiz dagangan biasa pada EUR/USD. Anda boleh melihat kecairan yang tersedia untuk pasaran yang anda ingin berdagang dengan mudah, ini bermaksud bahawa semakin kecil saiz perdagangan anda, semakin ketat spread yang kami boleh tawarkan kepada anda.

Kalendar ekonomi natif - MT5
Asli dibina dalam kalendar ekonomi

Kalendar ekonomi dibina dalam MT5 untuk OANDA, supaya anda boleh melihat acara dan penunjuk berita berkaitan pasaran akan datang dengan lebih mudah. Tersedia untuk desktop dan peranti mudah alih.

Perdagangan satu klik - MT5
Perdagangan satu klik

Dengan fungsi perdagangan satu klik dan pilihan kedalaman pasaran, anda boleh membeli dan menjual pasangan mata wang dengan hanya satu klik.

Strategi perdagangan automatik - MT5
Strategi perdagangan automatik

Cipta penasihat pakar dalam MQL5 untuk mengautomasikan strategi perdagangan anda. Terokai pasaran pihak ketiga dari dalam terminal pelanggan MT5. Bangunkan penunjuk teknikal anda sendiri untuk menganalisis pasaran. Uji balik strategi dagangan anda dan banyak lagi.

Penambahbaikan carta dengan AutoChartis - MT5
Penambahbaikan carta dengan AutoChartist

Imbas dan analisis pasaran dalam hari menggunakan alat pengecaman corak carta automatik. Kenal pasti tahap sokongan dan rintangan dan peluang perdagangan berpotensi. Anda boleh memasang AutoChartist sebagai penasihat pakar dan melihat trend pada carta MT5 anda. Kami juga menawarkan laporan harian percuma ke peti masuk anda dengan gambaran keseluruhan pasaran dan awasan automatik.

Ikon kapasiti sistem teknikal
Kapasiti sistem teknikal

MT5 adalah platform 64-bit, berbilang bebenang, manakala MT4 ialah platform 32-bit, mono-bebenang. Ini menjadikan MT5 lebih cepat dan cekap daripada MT4.

Ikon Perdagangan Terus Platform
21 rangka masa carta

Akses 21 rangka masa carta yang berbeza dengan MetaTrader 5, dari M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, M1, MN, M2, M3, M4, M6, M10, M12, M20, H2, H3, H6, H8 dan H12. Sebagai perbandingan, anda hanya boleh mengakses sembilan rangka masa carta pada MT4.

Perkhidmatan Data Pertukaran Asing

Kemudahalihan peranti

Berdagang pada peranti pilihan anda

  • MT5 mudah alih - Keperluan OS
  • iOS: iOS 9.0 atau lebih baharu. Serasi dengan iPhone, iPad dan iPod touch (Penarafan: 4.6/5)
  • Android: Android 5.0 dan ke atas

Gambaran keseluruhan ciri MT5

table_MT5_features_overwiew_Malaysian

Soalan lazim

add

Bagaimanakah caranya untuk log masuk ke web MT5?

Web MetaTrader 5 membolehkan anda berdagang secara terus daripada pelayar web anda. Ia berfungsi pada semua sistem pengendalian dan pelayar web dan tidak memerlukan perisian tambahan. Semua data yang dihantar disulitkan dengan selamat. Dengan web MT5, anda boleh melihat sebut harga masa nyata dan menganalisis carta menggunakan objek grafik asas. Terminal ini juga membolehkan anda menganalisis carta melalui 30 penunjuk teknikal.

Serupa dengan platform desktop, anda perlu memilih pelayan daripada senarai dan memasukkan ID log masuk serta kata laluan anda. Jika anda menyimpan kata laluan dalam storan pelayar web, platform akan log masuk ke akaun dagangan secara automatik pada penggunaan seterusnya.

Sedia untuk memuat turun MetaTrader 5 untuk web, desktop atau mudah alih?

Klik pada pautan di bawah untuk memuat turun platform pilihan anda. Anda boleh memilih platform anda setelah anda membuka akaun dengan kami. MetaTrader tersedia pada akaun dagangan demo.

Tiga cara untuk berdagang

Akses MetaTrader daripada peranti desktop anda. Anda juga boleh berdagang menggunakan aplikasi mudah alih fxTrade untuk peranti mudah alih dan tablet.

Akses ratusan instrumen CFD

Kami menawarkan harga CFD pada saham, indeks, pasangan forex, komoditi dan logam. Spread kami bermula daripada hanya 0.6 pip pada EUR/USD, dengan margin daripada 5% pada saham utama.

Mendeposit dan mengeluarkan dana

Mendeposit dan mengeluarkan dana ke akaun dan daripada akaun OANDA anda adalah mudah.