APLIKASI PEMENANG ANUGERAH

Aplikasi mudah alih yang sangat responsif

Mencari aplikasi perdagangan yang mempunyai teknologi terbaik dalam kelas untuk kelajuan dan kebolehpercayaan yang ekstrim? Diuji dengan standard yang paling ketat, aplikasi fxTrade kami boleh disesuaikan sepenuhnya dan berfungsi dengan baik pada kedua-dua platform iOS dan Android. Diperkemaskan untuk pengalaman perdagangan yang optimum.

fxTrade app hero
ico_all_accounts

Semua akaun anda di satu tempat

Aplikasi* fxTrade yang telah memenangi anugerah berfungsi dengan lancar dengan MetaTrader 5, anda boleh mengakses semua akaun anda melalui log masuk one-key tanpa perlu log masuk atau keluar semula.

one-key-104x104.png

Log masuk one-key

Selepas anda memasang aplikasi mudah alih kami, klik pada butang log masuk one-key dan log masuk dengan kelayakan OANDA biasa anda. (bukan log masuk MT5 atau MT4 anda). Ini akan membawa anda ke halaman yang menunjukkan semua akaun anda.

ico start trading

Mula berdagang

Semak imbas pelbagai instrumen yang tersedia dan cari persediaan kebarangkalian tinggi. Sangat mudah untuk menetapkan parameter risiko dan keuntungan pada tiket pesanan anda dan anda boleh menonton carta walaupun ketika anda meletakkan perdagangan anda.

Cara log masuk ke aplikasi

Tonton video pendek ini untuk melihat cara log masuk one-key anda berfungsi. Jangan lupa untuk memuat turun dan memasang aplikasi fxTrade terlebih dahulu, supaya anda boleh mengikutinya pada telefon bimbit anda.

Bersedia untuk pengalaman perdagangan yang optimum?

Muat turun aplikasi fxTrade kami.

Soalan lazim

add

Bagaimana cara masuk ke fxTrade?

Untuk permulaan, muat turun aplikasi perdagangan OANDA pada peranti Android atau iOS anda. Aplikasi kami serasi dengan sistem pengendalian Android 5.0 atau lebih tinggi dan iOS 10.3 atau lebih tinggi.

Buka akaun aktif dengan OANDA jika anda belum melakukannya. Kemudian ikuti arahan daripada borang pendaftaran dan e-mel seterusnya. Setelah anda melakukannya, kembali ke aplikasi fxTrade dan log masuk menggunakan log masuk one-key anda.

Klik pada 'Teruskan dengan log masuk one-key anda'.

continue with your one-key login_img faq scr

Nota: Jika anda menggunakan pilihan alamat e-mel dan kata laluan untuk melog masuk, anda mungkin melihat mesej ralat yang menghalakan anda ke pilihan 'log masuk one-key'.

Masukkan kelayakan portal OANDA anda dan klik 'Teruskan'. Anda kini telah melog masuk.

email password_img_faq_scr2
add

Bagaimanakah caranya untuk menukar antara sub-akaun pada aplikasi fxTrade?

Di sudut kiri atas skrin anda, ketik ikon tiga titik.

three dots_img_faq_scr3

Ketik 'Trade’ atau pilih akaun langsung MT5 yang anda ingin berdagang dan itu sahaja. Mudah.

trade button_img_faq_scr4

Nota: Jika anda tidak mempunyai sebarang akaun aktif MT5, anda tidak akan melihat sebarang akaun yang disenaraikan. Anda mungkin melihat mesej sistem: ‘Jenis akaun ini tidak disokong’. Jika ini berlaku, sila log masuk dengan akaun lain.

*Kepuasan Aplikasi Mudah Alih Tertinggi dan Integrasi Pihak Ketiga (Investment Trends US FX Report 2020)

Alat-alat efektif

Berbagai alat dari mitra kami menawarkan pengalaman perdagangan yang efektif. Lakukan perdagangan melalui grafik, layanan VPS (server pribadi virtual), analisis teknis, dan banyak lagi.

Akses ratusan instrumen CFD

Kami menawarkan harga CFD untuk saham, indeks, pasangan valas, komoditas, dan logam. Spread kami mulai dari hanya 0,6 pip untuk EUR/USD, dengan margin dari 5% untuk saham utama.

Menyetor dan menarik dana

Mudah dan sederhana untuk menyetor dan menarik dana ke dan dari akun OANDA Anda.