ALATAN

Analisis Teknikal

Imbas dan analisis pasaran intrahari secara berterusan menggunakan pengecaman corak carta automatik dan penunjuk kualiti corak. Rujuk corak carta teknikal dan kenal pasti tahap sokongan dan rintangan menggunakan Analisis Teknikal (dikuasakan oleh Autochartist) - aplikasi carta berasaskan web yang boleh diakses sebagai pemalam di platform MetaTrader.

Analisis Teknikal

Analisis Teknikal memberikan gambaran ringkas tentang keadaan pasaran sebelum anda memulakan hari perdagangan anda. Ciri-ciri termasuk:

  • Pengimbasan pasaran intrahari yang berterusan
  • Terima awasan automatik untuk corak yang ditentukan; laksanakan perdagangan secara terus di dalam antara muka
  • Isyarat yang berkaitan: terima pemberitahuan e-mel dan tandakan peluang perdagangan apabila tahap sokongan/rintangan bertepatan dengan unjuran corak carta
  • Kenal pasti peluang perdagangan berpotensi: dapatkan awasan automatik mengenai carta yang muncul atau selesai, Fibonacci dan formasi tahap utama
  • Semak hanya ramalan yang mempunyai tahap kebarangkalian kejayaan tertentu mengikut sejarah* dengan kegemaran kami
  • Analisis ketaktentuan
  • Tetapkan keluar yang khusus instrumen berdasarkan anggaran ketaktentuan pasaran
  • Statistik prestasi
  • Dapatkan laporan pasaran harian yang boleh disesuaikan yang dihantar ke peti masuk anda

* Sila ambil perhatian bahawa prestasi bersejarah mungkin tidak menunjukkan prestasi masa depan.

Klik di sini untuk memuat turun Penasihat Pakar dan ikuti arahan komprehensif tersebut.

Akses kepada Analisis Teknikal adalah percuma untuk semua pelanggan OANDA Trade. Sila ambil perhatian: akses untuk pelanggan akaun Latihan OANDA Trade adalah untuk masa yang terhad sahaja dan analisis adalah tertangguh.

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo

Alatan yang berkuasa

Kepelbagaian alat rakan kongsi kami menawarkan pengalaman perdagangan yang hebat. Berdagang melalui carta, perkhidmatan VPS (pelayan peribadi maya), analisis teknikal dan banyak lagi.

Akses ratusan instrumen CFD

Kami menawarkan harga CFD pada saham, indeks, pasangan forex, komoditi dan logam. Spread kami bermula daripada hanya 0.6 pip pada EUR/USD, dengan margin daripada 5% pada saham utama.

Tiga cara untuk berdagang

Akses MetaTrader daripada peranti desktop anda. Anda juga boleh berdagang menggunakan aplikasi mudah alih fxTrade untuk peranti mudah alih dan tablet.