BROKER YANG DIPERCAYAI

Berdagang dengan broker yang diiktiraf di peringkat global

Sepanjang 25 tahun yang lalu, kami telah membina reputasi cemerlang untuk perkhidmatan pelanggan kami, alat dagangan yang inovatif dan harga yang telus. Mula berdagang dengan kami hari ini dan dapatkan bonus alu-aluan sehingga $5,000 USD pada deposit permulaan anda*.

Trusted broker hero - Malay

Sebab berdagang dengan OANDA

Easy to fund account icon

Mudah untuk membiayai akaun anda

Deposit dan pengeluaran yang cepat, tempatan dan tanpa fi. Tiada pengesahan diperlukan untuk akaun di bawah $9,000 USD^. Akaun Islamik (bebas swap) juga tersedia.

Attractive spreads icon

Spread yang menarik

Spread kami bermula dari 1 mata pada UK 100, 1.1 mata pada Germany 30 dan 1 pip pada USD/JPY dan EUR/USD dan Minyak Mentah Brent daripada 3 mata.

Welcome bonus icon

Bonus alu-aluan

Buka dan biayai akaun OANDA anda untuk mendapatkan bonus alu-aluan sehingga $5,000 USD*. Jika anda sudah mempunyai akaun langsung, hanya log masuk dan deposit dana untuk mendapatkan bonus alu-aluan anda.

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo

*Lihat terma dan syarat tawaran ini. Promosi ini hanya tersedia kepada pelanggan OANDA Global Markets Limited yang telah membuka tetapi belum membiayai akaun langsung setakat 8 Julai 2022.

^Pengesahan akaun penuh hanya diperlukan apabila deposit akaun kasar melebihi AS$9,000.