PERDAGANGAN BIJAK DENGAN OANDA

Perdagangan kini semakin pintar

Dengan alatan dan platform OANDA yang memenangi anugerah*, perdagangan pintar menjadi semakin baik. Kami memberi anda akses kepada pelbagai platform dan pasaran terbaik dalam kategorinya yang anda boleh berdagang dengan leveraj pada kos rendah. Ciri peneraju pasaran kami seperti sokongan EA, harga teras, rebat pada volum tinggi dan isyarat ketajaman bertujuan secara khusus untuk membantu pedagang bernilai tinggi kekal berprestasi baik dalam perdagangan mereka.

*Diundi sebagai Broker Paling Popular tiga tahun berturut-turut (Anugerah TradingView 2022, 2021, 2020). Dianugerahkan sebagai penyedia Terunggul dalam Penyelidikan dan Penggunaan yang Mudah (Anugerah Tahunan ForexBrokers.com 2023}.

Kumpulan OANDA mempunyai lesen dengan lapan pengawal selia.

MR-4315_OGM_landing_page_hero_image_v1.01

Berikut ialah beberapa manfaat berdagang dengan OANDA:

Account statement

Manfaat premium untuk perdagangan lebih 10 juta sebulan

Kami menawarkan manfaat seperti harga premium, rebat volum tinggi, pengurus akaun khas dan analisis pasaran institusi untuk pedagang nilai tinggi kami.

Market Order

Tiada sebut harga semula atau penolakan perdagangan. Langsung tiada.

Kami bukan pembuat pasaran dan 100% dagangan anda dilaksanakan secara automatik.

Name=Candlesticks

Berdagang dengan lebih bijak pada platform pilihan anda

Dagangan mudah alih pada kelajuan kilat atau EA di MT4? Pengalaman MetaTrader 5 premium atau platform web dengan fungsi sepenuhnya? Anda tentukan.

Sudah bersedia untuk mula berdagang? Buka akaun dalam beberapa minit

Sudah mempunyai akaun dagangan langsung? Membiayai akaun anda adalah mudah menggunakan salah satu kaedah pembayaran berikut.

Logo Pemindahan Bank Logo Pemindahan Wayar Visa Logo Mastercard Logo Neteller logo Skrill logo