MetaTrader 5

Getest en gerespecteerd platform dat zijn gelijk niet kent

  • Ongeëvenaarde orderverwerkingssnelheid
  • Tegenovergestelde handelsposities openen
  • Snel orders aanpassen
  • 38 ingebouwde technische indicatoren, 22 analytische tools en 46 grafische objecten
MetaTrader 5

MetaTrader 5

Getest en gerespecteerd platform dat zijn gelijk niet kent

MetaTrader 5
  • Ongeëvenaarde orderverwerkingssnelheid
  • Tegenovergestelde handelsposities openen
  • Snel orders aanpassen
  • 38 ingebouwde technische indicatoren, 22 analytische tools en 46 grafische objecten

Belangrijkste functies van het platform MT5

Ikona

Handelen met één klik

Ikona

Mogelijkheid om tegengestelde posities te openen

Ikona

Een breed scala aan orders, waaronder bestens, stop loss, limit, stop entry, trailing stop

Ikona

38 ingebouwde technische indicatoren, 22 analytische tools en 46 grafische objecten

Ikona

Ingebouwde ontwikkelomgeving MQL5

Ikona

Geavanceerde strategietester

Ikona

Snel orders aanpassen

Vergelijking platform MT4 met MT5.

MT4
MT5
Tegenovergestelde handelsposities openen
Interface
Duidelijkheid en eenvoud, pas MT5 aan uw handelsvoorkeuren aan
MT5 is een doorontwikkeling van MT4 en heeft extra functionaliteit voor beter handelen en analyseren
Beschikbare platforms
installatie, web, mobiel
installatie, web, mobiel
Beschikbare markten
voornamelijk OTC (valuta's, CFD's op indices, termijngoederen, aandelen, ETF's)
voornamelijk OTC (valuta's, CFD's op indices, termijngoederen, aandelen, ETF's)
Open grafieken
Beperkt
100 tegelijkertijd
Tijdsintervallen
Beschikbare tijdsintervallen: M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, MN
Beschikbare tijdsintervallen: M1, M2, M3, M4,M5,M6, M10, M12, M15, M20, M30, H1, H2, H3, H4, H6, H8, H12 D1, W1, MN
Economische agenda
Indicatoren en analytische objecten
30 geïntegreerde indicatoren, 33 analytische objecten
38 ingebouwde technische indicatoren, 22 analytische tools en 46 grafische objecten
Rapporten
basis
basis- en geavanceerde tabellen
Strategietester
Single-threaded, 1 instrument tegelijk testen
Multi-threaded, op veel instrumenten tegelijk testen, mogelijkheid om berekeningen op te slaan in de cloud
Het e-mailsysteem
Een programmeertaal
MQL4
MQL5

oanda_slider_1

De handel staat nooit stil. MT4 heeft een doorontwikkelde optie

MT5 biedt verbeterde analytische functies, de mogelijkheid om aan meer dan 100 grafieken tegelijkertijd te werken, verbeterde uitvoeringssnelheid.

oanda_slider_2

MT5 - Automatische handel herontdekt

Een moderne MQL5-programmeertaal waarmee beleggers hun eigen transactiesystemen en indicatoren kunnen programmeren, aangepast aan hun individuele voorkeuren en het type belegd vermogen. Bijkomend voordeel is de mogelijkheid om berekeningen verspreid in de cloud te gebruiken.

oanda_slider_3

Meer instrumenten binnen handbereik - Forex, CFD voor aandelen, termijngoederen, indices en ETF's.

MT5 biedt beleggers de mogelijkheid om aandelencontracten van wereldwijde beurzen te verhandelen. Deze optie, die niet beschikbaar was in de vorige versie MT4, geeft beleggers een volledig nieuwe mogelijkheid tot beleggingsdiversificatie en het gemak van werken op één universeel beleggingsplatform.

Waarom u voor MetaTrader MT5 zou moeten kiezen.

Tekst alternatywny
Bekendheid

De mogelijkheid om aan maar liefst 100 grafieken tegelijkertijd te werken en een verscheidenheid aan lopende orders te verwerken (kooplimiet, koopstop, verkooplimiet, verkoopstop) en de uiterst moderne programmeertaal MQL5, waardoor beleggers hun eigen robots en indicatoren kunnen programmeren die zijn aangepast aan hun individuele voorkeuren en het soort belegd vermogen.

Tekst alternatywny
Snelheid

Ontdek nieuwe functies op MT5 vergelijkbaar met termijnmarktplatforms op institutioneel niveau, MT5 blijft een gebruiksvriendelijk platform waarmee u vanuit het comfort van uw thuiskantoor kunt beleggen. Bovendien zijn de functies die de reputatie van MT4 hebben opgebouwd, verbeterd en aangepast aan meer geavanceerde strategieën en geraffineerde handelaren

Tekst alternatywny
Analyses

In MetaTrader 5 (MT5) ontdekt u verbeterde grafieken die geautomatiseerd handelen ondersteunen. Daarnaast is er een uitgebreide bibliotheek met technische indicatoren en andere tools voor technische analyse.

Ontdek extra, flexibele MT5-opties in de desktopversie

In het volgende gedeelte vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Als een onderwerp onbeantwoord blijft of niet ter sprake komt, neem dan contact op met de klantenservice: +48 22 27 66 282 of dok@tms.pl. Onze medewerkers van de klantenservice staan ​​tot uw beschikking en beantwoorden graag al uw vragen.

MT5 is een verbeterde versie van het populaire en vertrouwde platform MT4. De uitvoering is sneller, het platform bevat meer tools voor technische analyses en is handiger, inclusief de mogelijkheid om tegelijkertijd aan maar liefst 100 grafieken tegelijkertijd te werken. Bovendien wordt het ondersteund en ontwikkeld door MetaQuotes, aangezien MT4 uiteindelijk buiten gebruik zal worden gesteld. Handelsverwerking en -rapportage is volledig in overeenstemming met de nieuwste wettelijke vereisten, waaronder MIFID II.

Bij OANDA TMS geven we om de kwaliteit van onze producten en diensten, daarom bieden we onze klanten de nieuwste handelstools, zoals MT5. Met de invoering van het nieuwe handelsplatform MT5 kunnen we het scala aan beschikbare financiële instrumenten uitbreiden. Klanten die gebruik maken van het platform MT5 krijgen als eerste toegang tot nieuwe producten. In de nabije toekomst is door nieuwe regelgeving op het gebied van data en beveiliging alleen handelen met MT5 mogelijk.

Het gebruik van MT5 is helemaal gratis. Handelsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de huidige specificatie.

Klik hier, vul het formulier in en u ontvangt een virtueel handelsbedrag van EUR 50.000,- op de demorekening.

U kunt op internet materiaal vinden over hoe u uw eigen indicatoren op MT5 kunt maken. De mql5-website biedt ook een schat aan informatie: https://www.youtube.com/watch?v=BoaVu0QV86U https://www.mql5.com/en/articles/10 https://www.mql5.com/en/articles/37 https://www.mql5.com/en/articles/35

Trailing stops voor MT5 zijn ingesteld op de computer van de klant.

U hebt op deze besturingssystemen alleen toegang tot MT5 via een browser.

Basisindicatoren die beschikbaar zijn via het platform MT4 zijn ook beschikbaar op het platform MT5. U kunt ze vinden op het tabblad "Markt" op het platform (of op https://www.mql5.com/en/market), wat het equivalent van MT4 naar het platform MT5 is. Vraag met betrekking tot indicatoren/systemen die van een leverancier zijn gekocht of ze er ook voor MT5 zijn. Met betrekking tot indicatoren/systemen die specifiek voor u zijn geschreven, moet u deze herschrijven voor MT5 of een MT5-freelancer zoeken die de taak voor u op zich neemt. Kijk hiervoor op de pagina - https://www.mql5.com/en/job).

Om het platform MT5 te gebruiken, moet de gebruiker het opnieuw installeren. U kunt MT5 downloaden van dit adres: https://download.mql5.com/cdn/web/dom.maklerski.Oanda/mt5/Oanda5setup.exe

MQL4 en MQL5 delen veel gemeenschappelijke functies. Als u bekend bent met MQL4, zou het schrijven van programma's in MQL5 eenvoudig moeten zijn. Meer informatie op: https://www.mql5.com/en/docs/migration.

Ja, dat gaat sneller. Dit komt door het multi-threaded platform.

Nog niet. Maar dat zal in de nabije toekomst wel het geval zijn. Wanneer dat een feit is, stelt OANDA u hiervan per e-mail en via berichten op de website van www.oanda.com op de hoogte.

MT5 is gemaakt in MQL5, daarom moeten scripts die voor MT4 zijn geschreven, worden herschreven naar de vereisten van het platform MT5.

Snelle opening van een rekening, begin nu met beleggen

Ontdek hoe u de concurrentie een stap voor kunt zijn

Open een rekening
Meer dan 20 jaar op de markten, de beste analyses, moderne tools en duizenden tevreden klanten. Handel met een bekroonde makelaar
Krijg toegang tot wereldwijde markten - duizenden instrumenten binnen handbereik Beslissingen nemen op basis van actuele gegevens - dagelijkse kansen en aanbevelingen
Neem de regie - mobiele tools voor beleggingsbeheer Handel zonder onnodige kosten - geen commissie op belangrijke instrumenten. Inzichtelijke prijsstelling en historische spreads
Scroll to top