PELAN CPA YANG KOMPETITIF

Sertai program afiliasi kami

Kami menawarkan salah satu pelan pampasan paling kompetitif dalam industri perdagangan kewangan. Sebagai ahli afiliasi, anda boleh memperoleh sehingga $1,000 USD untuk setiap pedagang berkelayakan yang anda perkenalkan kepada kami.

Pelan CPA OANDA adalah berperingkat mengikut negara dan mengikut amaun deposit pertama

Rancangan Negara Peringkat 1
Deposit pertama CPA bagi setiap pelanggan yang layak*
US$290 - US$499 US$500
US$500 - US$999 US$800
US$1,000+ US$1,100
Rancangan Negara Peringkat 2
Deposit pertama CPA bagi setiap pelanggan yang layak*
US$190 - US$399 US$300
US$400 - US$599 US$500
US$600+ US$750
Rancangan Negara Peringkat 3
Deposit pertama CPA bagi setiap pelanggan yang layak*
US$149 - US$299 US$150
US$300 - US$449 US$300
US$450+ US$500
Rancangan Negara Peringkat 4
Deposit pertama CPA bagi setiap pelanggan yang layak*
US$99 - US$149 US$75
US$150 - US$299 US$125
US$ 300+ US$250

Anda boleh melihat pembahagian negara mengikut peringkat di sini.

Terma kelayakan

Kami mengalu-alukan bantuan anda dalam merujuk pelanggan kepada kami dan kami memberi ganjaran kepada usaha anda dengan membayar komisen berdasarkan deposit awal pelanggan yang diperkenalkan.

Untuk layak mendapat komisen, (kadang-kadang dirujuk sebagai Kos Per Perolehan, atau CPA), setiap pelanggan yang anda perkenalkan kepada kami mesti membuat deposit minimum seperti yang digariskan dalam jadual di atas. Klien yang dirujuk oleh anda juga mesti telah membuka dan menutup 5 perdagangan untuk meningkatkan kualiti. Serta, seperti yang anda lihat dari jadual, CPA berbeza-beza mengikut negara tempat tinggal pelanggan.

*Tertakluk pada terma dan syarat.

Soalan lazim

add

Bolehkah saya mengakses laporan prestasi saya?

Ya, anda akan dapat mengakses laporan prestasi anda di platform afiliasi kami selepas anda menyertai program kami.

add

Berapa lamakah anda perlu menjejaki prospek?

Setelah prospek mengklik pada sepanduk atau pautan OANDA anda, kuki akan dijatuhkan dalam penyemak imbas mereka. Sebarang pendaftaran dalam tempoh pengesahan 30 hari kemudiannya akan direkodkan, melainkan pengguna membersihkan kuki penyemak imbas mereka. Kuki ditetapkan semula setiap kali pelanggan yang berpotensi mengklik pautan rakan pemasaran.

add

Bagaimanakah pelan pampasan berfungsi?

Kami mempunyai salah satu pelan pembayaran CPA paling kompetitif dalam industri perdagangan yang dimanfaatkan.

Kami membayar anda untuk setiap rujukan pelanggan yang memenuhi kriteria kelayakan kami dan komisen disusun dalam tiga peringkat yang berkaitan dengan negara pelanggan anda berada. Seperti yang anda boleh lihat daripada jadual di atas, dalam peringkat tersebut terdapat 3 parameter yang berkaitan dengan deposit awal pelanggan anda yang berkelayakan.

Bagi negara-negara di Peringkat 1, contohnya, setiap pelanggan yang anda perkenalkan kepada kami mesti membuat deposit minimum sebanyak $190 USD, atau amaun yang setara dalam mata wang lain, dan menutup 5 perdagangan dalam apa jua jenis. Ahli afiliasi boleh memperoleh sehingga $1,000 USD bagi setiap pedagang yang layak bergantung pada negara tempat tinggal pelanggan dan amaun deposit pertama mereka. Bagi pelanggan di negara-negara yang tergolong dalam Tahap 2 dan 3, jumlah deposit awal minimum ialah $99 USD.

Komisen anda akan dikira untuk bulan apabila pelanggan pertama kali memenuhi kedua-dua kriteria ini. Sila ambil perhatian bahawa komisen adalah berbeza bergantung pada negara pelanggan dan terma rakan kongsi. Anda boleh mendapatkan butiran penuh pelan pampasan kami dalam jadual di atas.

add

Bolehkah saya merujuk rakan kongsi lain?

Ya, anda boleh menjadi rakan kongsi utama dan membuat rujukan melalui perjanjian dengan pengurus afiliasi anda.

add

Apakah kaedah pembayaran yang anda tawarkan?

Anda boleh memilih untuk dibayar melalui:

  • Pindahan bank
add

Apakah kekerapan bayaran anda?

Kami membayar komisen setiap bulan, pada bulan selepas komisen dijana. Sebagai contoh, jika anda menjana komisen pada bulan Mac, kami akan membayarnya pada bulan April.

add

Adakah terdapat bayaran komisen minimum?

Ya Jika baki komisen anda kurang daripada 250 USD dalam bulan tertentu, kami akan membawanya ke baki bulan seterusnya. Jika baki anda tidak mencapai 250 USD dalam masa enam bulan, ia akan menjadi terbatal dan tidak lagi perlu dibayar.

add

Bagaimana anda akan mengenali pelanggan yang dirujuk oleh saya?

Setiap rakan pemasaran mempunyai ID perkongsian yang unik. Kami memasukkannya ke dalam kod penjejakan yang kami berikan kepada mana-mana alat pemasaran yang anda pilih daripada katalog kami untuk digunakan di laman web anda. Apabila pengguna mengklik pada sepanduk atau pautan penjejakan pada tapak anda, kuki akan dijatuhkan pada komputer mereka. Ini memberitahu kami bahawa prospek itu dirujuk oleh anda.