RAKAN KONGSI OANDA

Dapatkan sehingga $1,000 USD

Sebagai ahli afiliasi, anda boleh memperoleh sehingga $1,000 USD untuk setiap pelanggan yang berjaya* anda perkenalkan kepada kami.

Sertai program kami hari ini dengan melengkapkan borang permohonan di bawah.

Sudah mempunyai akaun? Log masuk sekarang.

Berminat untuk menyertai program IB OANDA? E-mel kami di partners@oanda.com.

Blue Award Icon

Broker yang diiktiraf di seluruh dunia

Kami adalah broker yang dikawal selia sepenuhnya dengan pengalaman lebih dari 25 tahun. Kami menawarkan harga pada pelbagai pasaran CFD, termasuk indeks, forex, logam dan mata wang kripto. Spread kami adalah kompetitif dan harga kami adalah telus.

Portfolio Rising Icon

Kami membantu anda memacu lebih banyak penukaran

Daripada sepanduk yang menarik kepada halaman pendaratan berprestasi tinggi, aset pemasaran kami direka bentuk secara optimum dan berkesan. Proses pembukaan akaun kami diperkemas untuk memastikan pengalaman pelanggan berjalan lancar. Dokumentasi tidak diperlukan untuk pelanggan yang mendepositkan wang kurang daripada $9,000 USD†.

100 Countries Icon

Kami mempunyai pelanggan di 100 buah negara di seluruh dunia

Affiliates Flags

Kami mempunyai pejabat di 9 buah bandar di 4 benua

MT4 Icon

Kami menawarkan platform perdagangan MT4 dan MT5 bertaraf dunia

Mengapa bekerjasama dengan OANDA?

Spread kami adalah ketat, bermula daripada 1 pip untuk EUR/USD. Teknologi platform MT4 dan MT5 bergabung dengan pasukan perkhidmatan pelanggan OANDA yang cemerlang untuk menawarkan pengalaman perdagangan yang hebat kepada pelanggan kami. Platform dan spread kami kompetitif, jadi anda boleh memberi tumpuan kepada memaksimumkan kadar penukaran dan ROI anda.

Convert Icon

Tukar lebih baik, jana pendapatan lebih tinggi

Program afiliasi perdagangan kami menawarkan salah satu pelan pampasan paling kompetitif dalam industri perdagangan kewangan. Anda boleh memperoleh sebanyak $1,000 USD untuk setiap pelanggan yang berjaya anda perkenalkan.

Trading Icon

Perkhidmatan terbaik

Jejak rujukan pada perisian afiliasi lanjutan kami menggunakan laporan dan papan pemuka. Pengurus afiliasi yang berdedikasi akan membantu anda dengan sokongan platform, panggilan semakan prestasi berkala dan banyak lagi.

Sales Team

Pasukan jualan yang proaktif

Kami memudahkan anda untuk menukar prospek menjadi klien yang aktif berdagang. Pasukan jualan mesra kami bekerja keras untuk menjawab sebarang pertanyaan berkaitan akaun atau platform yang mungkin dimiliki oleh pelanggan baharu anda.

Sertai sekarang

Complete Reg Icon

Lengkapkan borang pendaftaran

Verify Icon

Kami mengesahkan identiti anda

Earn Icon

Mula peroleh keuntungan^

Untuk melihat Terma & Syarat Program Gabungan, klik di sini.

Soalan lazim

add

Apakah program rakan kongsi OANDA?

Program rakan kongsi OANDA adalah program afiliasi rasmi jenama OANDA sedunia. Ini dianggap sebagai salah satu program afiliasi terkemuka dan paling menguntungkan dalam pasaran kewangan.

add

Siapakah yang boleh menyertai?

Syarikat dan individu yang berumur 18 tahun atau lebih boleh menyertai program kami.

add

Adakah kos diperlukan untuk menjadi ahli?

Tiada kos atau yuran bulanan yang berkaitan dengan menjadi ahli program afiliasi OANDA. Program ini memang percuma untuk disertai oleh sesiapa sahaja.

add

Adakah saya perlu mempunyai laman web untuk mempromosikan OANDA?

Ya OANDA adalah syarikat yang dikawal selia dan disebabkan oleh keperluan kawal selia, ahli afiliasi kami hanya dibenarkan untuk mempromosikan jenama kami di laman web yang diluluskan oleh kami.

add

Bagaimanakah caranya untuk tapak web saya diluluskan untuk program ini?

Peraturan pemasaran kami menyatakan perkara yang boleh dan tidak boleh dilakukan untuk mempromosikan OANDA. Kandungan laman web anda hendaklah:

  • Adil
  • Seimbang
  • Tidak mengelirukan
  • Disasarkan kepada penonton yang sesuai dengan kami

Sila ambil perhatian bahawa kami memantau setiap laman web dalam program kami setiap bulan, dan pengurus afiliasi anda akan bekerjasama dengan anda untuk memastikan bahawa kandungan di laman web anda selaras dengan peraturan kami.

Mohon melalui borang afiliasi baharu dan sertakan laman web anda. Atau jika anda sudah menjadi rakan kongsi, hubungi kami di partners@oanda.com dengan butiran laman web yang anda cadangkan.

add

Bagaimanakah saya boleh mempromosikan OANDA?

Setelah laman web anda diluluskan oleh pasukan pematuhan kami, pautan afiliasi akan diaktifkan dan anda boleh mula merujuk trafik. Anda dialu-alukan untuk memilih daripada pelbagai alat pemasaran kami dan melaksanakannya di laman web anda.

add

Bolehkah saya mempromosikan OANDA di mana-mana negara?

Tidak. Atas sebab kawalan selia, anda hanya boleh mempromosikan OANDA di negara-negara yang disenaraikan dalam pelan pampasan. Untuk maklumat lanjut, hubungi pasukan kami di partners@oanda.com.

add

Siapakah pedagang yang layak?

Pedagang yang layak adalah seseorang yang membuka akaun perdagangan dengan kami dan memenuhi keperluan minimum kami. Ini termasuk mendepositkan dana sekali dan berdagang, tetapi keperluan ini boleh dikemas kini dari semasa ke semasa.

add

Apakah maklumat yang perlu saya berikan?

Pengawal selia kami mewajibkan kami mengesahkan semua permohonan, jadi kami akan meminta anda menghantar dokumen yang berikut:

Bagi individu, bukti identiti yang mengesahkan nama, tarikh lahir dan alamat kediaman anda.

Untuk syarikat, butiran termasuk sijil pemerbadanan anda, nombor pengenalan syarikat dan alamat perniagaan, serta bukti butiran bank anda. Dalam sesetengah kes, kami mungkin perlu melihat daftar rasmi pemegang saham anda yang memegang lebih 25%, serta dokumen ID mereka.

add

Bagaimana OANDA akan menyokong saya sebagai rakan kongsi?

Kami menawarkan pengurus afiliasi yang berdedikasi kepada setiap rakan kongsi kami. Pengurus afiliasi anda boleh memberi nasihat mengenai alat pemasaran yang terbaik berdasarkan keperluan unik anda sebagai rakan kongsi. Pengurus afiliasi kami boleh menjelaskan ciri-ciri platform afiliasi kami, termasuk papan pemuka dan laporan prestasi, dan akan menjawab sebarang soalan yang anda mungkin ada.

add

Apakah khalayak sasaran untuk program rakan kongsi OANDA?

Produk kami tidak sesuai untuk semua, jadi kami menyasarkan audiens kami dengan teliti. Ini bermakna bahawa kami berminat dengan orang yang mempunyai cara dan keupayaan untuk berdagang. Mereka mungkin:

  • Sudah berdagang secara aktif (menggunakan CFD atau produk yang serupa)
  • Mempertimbang perdagangan (berniat untuk mula berdagang CFD atau produk yang serupa, atau untuk memulakan semula selepas tempoh tidak aktif)
  • Peniaga berpotensi (individu yang terlibat secara kewangan yang mungkin sudah melabur dalam talian, dan boleh mendapat manfaat daripada menambah produk yang boleh dimanfaatkan dan/atau tidak boleh dimanfaatkan kepada portfolio mereka).

Lihat pelan CPA kami

Pelan CPA kami menguntungkan, dan anda boleh memperoleh sehingga $1,000 USD untuk setiap pedagang berkelayakan yang anda perkenalkan kepada kami.

Lihat Perjanjian Gabungan kami

Dapatkan maklumat mengenai terma dan syarat kami dan ketahui undang-undang yang terlibat apabila anda bekerjasama dengan kami.

*Syarat dikenakan.

† Pengesahan akaun penuh hanya diperlukan apabila deposit akaun kasar melebihi $9,000 USD.

^Kami membayar anda untuk setiap pelanggan yang berjaya anda perkenalkan kepada kami. Sila lihat butiran pelan pampasan kami di halaman Pelan Bayaran CPA. Tertakluk pada terma dan syarat.